Indeed, for those who do not believe in the Hereafter, We have made pleasing to them their deeds, so they wander blindly. [Quran 27:4]

Friday, October 3, 2014

exam

ASSALAMUALAIKUM :)

bismillah, haa its kinda awkward cause u know da lama sangat tak update blog ni haaaa sampaikadang kadang tu rasa nak delete pun ada jugak hohoho tapi takpe la kann tiba tiba rasa nak post something hmm 


life ? okay macam biasa biasa je tapi rasa stress tu ada la kan sebab nak exam . ohh ye 12/10/ ni aku exam . tau memang tak lama lagi je ni . sempat lagi online kann . well cuti raya haji ni pun sambil sambil kejap buat hw ni . oh lupa nak cakap exam tu checkpoint nama dia . tak tau ? oh ok kalau nak tau exam tu ape boleh google cambridge checkpoint . simply put, kalau korang ambil program igcse kena sit for checkpoint before o level time form 4 nanti . tu satu , lepas tu pulak ada final sem . pressure tak pressure la kan . tapi takpe doa kan jela yang terbaik untuk aku ea . ape tu orang kata kalau tak ada exam macam mana nak tau kita faham tak faham apa cikgu ajar and apa level kita and usaha kita semua tu kann haa melalut da hahahahaah 


okay taktau nak cakap pasal apa lagi ohh btw activity week da lepas da haritu haa nak cakap je aku masuk parit kat maktab tu for the first time . nyanyi sikit for the first time in foreverrrrr~~~ act bukan first time parit depan maktab tu yang aku masuk ea sebelum sebelum ni parit kt mana mana pun aku tak penah cecahkan kaki tau tu kira first experience in my entire life la cewahh. cakap pasal activity week teringat time doludolu time ngek sikit cita melalut gila pasal activity week time form 1 hahahahahahaha 


okay istighfar sebentar baru tersedar yang masa mengejar aku poyo je lebih okay nak sambung apa yang patut sekian bye bye 



tips katenye

#ps - aku da habis baca tfios hehehe *menyempat lagi
Post a Comment