Indeed, for those who do not believe in the Hereafter, We have made pleasing to them their deeds, so they wander blindly. [Quran 27:4]

Sunday, December 29, 2013

TUTORIAL - cara nak earn points di WhoHAA !

ASSALAMUALAIKUM :)

okay harini aku nak ajar korang cara nak earn point kat WhoHAA ! taktau WhoHaa tu ape ? haha macam aneh macam pelik jekann haha nak tau baca kat SINI ea :) ok bagi sesiapa yang da tau and nak tau pulak cara nak earn points untuk dapat kan hadiah yang GEMPAK haaa meh sini aku ajar hohoho first kena korang kena sign in dulu la bagi yang takde account ni boleh register kat SINI. da sign in ? ok first





FIRST ,  tekan earn points hahah sorry anak panah tersilap lak jangan tekan free gifts, tekan earn points tau




bila da tekan earn points nanti dia keluar la benda iklan ni haa pastu korang tekan la mana mana yang berkenan dihati hohoh 

pastu korang scroll scroll kebawah nanti ada jumpa box soalan haa jawab kalau betul nanti dapat la points YEAYY haha kalau salah jawab lagi sekali laaa 



TIPS UNTUK MUDAH MENJAWAB :)


  1. baca dan tenung iklan tu sampai tembusss hahah lol baca and teliti iklan/gambar tu :)
  2. yang ni senang giler kau copy jela jawapan orang lain kat bawah tu hahahahhaha (syeetanngg)
  3. kalau soalan ditanya berkaitan dengan nombor (tahun,harga,warranty) tulis nombor tu tanpa space dan punctuation marks


sekian, hoho da bolehlah kumpul points banyak banyak banyak ! kepada siapa yang ikut tuto ni takperlu credit, cuma doakan supaya aku sihat selalu and dapat result yang gempak dalam semua test :) and lagi satu sorry kalau tak selesa dengan gelaran AKU kepada yang lebih tua . hikhikhik ampun yaa :p 

Post a Comment