Indeed, for those who do not believe in the Hereafter, We have made pleasing to them their deeds, so they wander blindly. [Quran 27:4]

Saturday, December 28, 2013

apa itu WhoHAA! ? ?




ASSALAMUALAIKUM :)

korang suka free gift tak ? haa mesti suka kan tak mungkin tak suka well sape je tak suka benda free yang sesenang je boleh dapat kan lagi-lagi zaman sekarang ni harga barang naik la semua so yeah back to the point aku nak habaq kat cek pasai bendalah WhoHAA! ni . whohaa ni same je macam churp-churp , nuffnang and etc tapi yang ni lagi BEST pasaipa ? sebab kita hanya perlu jawab soalan and dapat poin then kumpul point bebanyak and boleh tebus or reedem untuk dapat hadiah yang BEST, AWESOME AND GEMPAK !!! 

contoh

Samsung Galaxy Camera - 190000 points

Power Bank - 5800 points

fujifilm instax mini - 58000 points

amacam gempak tak ? gempak enn da cakap da hahah and lagi satu bila korang da reedem tu kan nanti dia akan post barang yang korang tebus tu kat rumah korang best kann wuishh *tutup muka geleng kepala* hahah apa lagi jom la register ! berminat ha daftar kat SINI



Post a Comment